Sikerrel pályázott a Budapest Környéki Törvényszék az Országos Bírósági Hivatal által meghirdetett Jablonszky Ferenc Program 8. pályázatra

A BKT eredményesen pályázott az OBH által meghirdetett „Jablonszky Ferenc Program 8.  – Épületenergetikai korszerűsítés és munkakörnyezet-fejlesztés – 2019.” című  pályázaton.

A támogatás összegéből a Budaörsi Járásbíróságon épületen belüli munkakörnyezet-fejlesztés keretében a munkaszervezés optimalizálása érdekében iratlift kerül beépítésre, valamint a teljes épületben megújulnak az árnyékolást szolgáló függönyök.

A Nagykátai Járásbíróságon épületen kívüli fejlesztés valósul meg az udvar rendezésével – udvari előtető, eszköz tároló, mobil kerékpár tároló épül, közösségi használatra kerti fedett pavilon kerül elhelyezésre, a kapcsolódó közlekedőfelületek javításával, térkövezésével.

A Váci Járásbíróság épületében elektromos felújításra nyílik lehetőség, valamint az udvar rendezésére – fedett kerékpártároló, valamint szerszámtároló faház elhelyezésére, fedett hulladéktároló, illetve parkolóhelyek kialakítására.

 

 

Budapest, 2019. július 3.