Mert adni jó… BKT jótékonysági akció – I ❤ cipősdoboz

A bírósági szervezetrendszerben számos országos program valósul meg a társadalmi felelősségvállalás jegyében, a bíróságok egész éves tevékenységük során aktív szerepet vállalnak az állampolgárok segítésében. A Karácsony közeledtével még inkább felértékelődik az odafigyelés, a segítségnyújtás. 

2019-ben a Budapest Környéki Törvényszék jótékonysági akció keretében csatlakozott a rászoruló gyermekek megajándékozására életre hívott I ❤ cipősdoboz kampányhoz. A felhívásra a BKT bírái és igazságügyi alkalmazottai a közös célt felkarolva egy teherautónyi dobozt töltöttek meg és csomagoltak be, hogy ünneppé tegyék egy általuk választott korú és nemű gyermek Karácsonyát.

            

A csomagokat elszállítottuk a gyűjtőpontra, ahol a kampány helyi szervezője hálás szívvel köszönte meg a nagylelkű segítséget, miközben nem győzött csodálkozni a rengeteg ajándék láttán. Az összegyűjtött cipősdoboz ajándékokat gyermekotthonokba, nagycsaládos szervezetekhez, kórházakba, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolákba, egyesületekhez, alapítványokhoz, civil szervezetekhez juttatják el.

             

Köszönjük minden kedves BKT Angyalkának!