Sajtóközlemény

2022. szeptember 30.

Autókat nyitott ki és többször betört egy kávézóba a terhelt. Korábban bűnügyi felügyeletet rendelt el vele szemben a bíróság. Mivel az enyhébb kényszerintézkedés szabályait nem tartotta be, 2022. szeptember 30-án a Budakörnyéki Járásbíróság letartóztatta őt.

2022. szeptember 29.

Nyitott tehergépkocsit akart eltulajdonítani a terhelt, de akciója rövid időn belül kudarcba fulladt. 2022. szeptember 29-én a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája letartóztatta a férfit, aki ellen a Dabasi Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette miatt indított eljárást.

2022. szeptember 29.

Hamis hirdetésekbe futottak a sértettek. A gyanúsított több százezer forinttal gazdagodott, de a beígért terméket egyik vásárlójának sem juttatta el. Három rendbeli csalás bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt a Ceglédi Rendőrkapitányság indított ellene eljárást, a bíróság pedig a legsúlyosabb kényszerintézkedést rendelte el vele szemben.

2022. szeptember 28.

A Budapest Környéki Törvényszék, mint másodfokú bíróság 2022. szeptember 28-án hozott ítéletet annak a férfinak az ügyében, akit első fokon az Érdi Járásbíróság 2022.

2022. szeptember 27.

Bizsukat zsákmányolt és egy autót is eltulajdonított a terhelt, aki év eleje óta több ingatlanba is betört. Ellene a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás bűntette és más bűncselekmény miatt indított eljárást, a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája pedig 2022. szeptember 27-én elrendelte a férfi letartóztatását.

2022. szeptember 23.

Több céghez hatolt be az a két terhelt, akik néhány nap alatt több millió forint értékű kárt okoztak a sértetteknek.  2022. szeptember 23-án a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája letartóztatta a két férfit, akik ellen a Nagykátai Rendőrkapitányság nagyobb értékre üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt indított eljárást.

2022. szeptember 20.

Cipőt cserélt ismerősével, majd behatolt a sértett otthonába a gyanúsított. Végül számos tárggyal távozott a lakásból. Ellene a Nagykőrösi Rendőrkapitányság kisebb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indított eljárást, a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája pedig 2022. szeptember 20-án elrendelte a terhelt letartóztatását.