Sajtóközlemény

2020. január 24.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. január 24-én az ügyészi indítvánnyal szemben bűnügyi felügyeletét és távoltartását rendelte el annak a nőnek, aki ellen a Gödöllői Rendőrkapitányság súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete miatt folytat nyomozást.

2020. január 24.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. január 24-én elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akit testi sértés vétségével elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével és más bűncselekmények elkövetésével gyanúsít a Nagykőrösi Járási Ügyészség.

2020. január 23.

A Budapest Környéki Törvényszék 2020. január 23-án ítéletet hirdetett, annak a fiatalkorú gyanúsítottnak a büntetőügyében, akit több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádoltak.

2020. január 22.

A Budapest Környéki Törvényszék 2020. január 22-én folytatólagos, nyilvános tárgyaláson ítéletet hirdetett annak a férfinak a büntetőügyében, akit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádoltak.

2020. január 21.

A Budapest Környéki Törvényszék nyilvános és folytatólagos tárgyalások alapján 2020. január 21-én hirdetett ítéletet annak a büntetőügynek a két vádlottja tekintetében, akiket – két másik társukkal együtt - jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével és más bűncselekmények elkövetésével vádoltak.

2020. január 21.

A Budapest Környéki Törvényszék 2020. január 21-én folytatólagos, nyilvános tárgyaláson ítéletet hirdetett annak a férfinak a büntetőügyében, akit gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétsége és más bűncselekmény miatt vádoltak.

2020. január 20.

A Budaörsi Járásbíróság nyilvános és folytatólagos tárgyaláson folytatta munkáját G. L. és 8 társa büntetőügyében, akiket gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntettével és más bűncselekmények elkövetésével vádolnak.

2020. január 20.

A Monori Járásbíróság 2020. január 20-án folytatólagos, nyilvános tárgyaláson ítéletet hirdetett annak a férfinak és nőnek a büntetőügyében, akiket személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádoltak.

2020. január 17.

A Budapest Környéki Törvényszék 2020. január 17-én zárt, folytatólagos tárgyaláson ítéletet hirdetett annak a két férfinak a büntetőügyében, akiket nyereségvágyból, aljas célból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmény miatt vádoltak.