Sajtóközlemény

2022. május 19.

Minden előzmény nélkül, ittas állapotban ütött meg egy idős asszonyt a terhelt. Terhére több ehhez hasonló cselekmény róható, ezért a környezetében élők közül sokan tartanak tőle.

2022. május 19.

Hamis hirdetésekből akarta biztosítani megélhetését a terhelt. Legalább 7 banknál volt számlaszáma az asszonynak, ahova a sértettek azoknak a termékeknek az árát utalták, amelyekre később hiába vártak.

2022. május 18.

Trágár magatartással és fenyegetésekkel, reflektorral, valamint kutyái hergelésével is rendszeresen megzavarta a környék nyugalmát a terhelt. Még egy távoltartó végzés hatására sem hagyott fel rendbontó tevékenységeivel. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények miatt a Budaőrsi Rendőrkapitányság indított eljárást az ügyben. A Budakörnyéki Járásbíróság 2022.

2022. május 18.

Italozást követően bántalmazta, majd fosztotta ki a sértettet társával a gyanúsított. 2022. május 18-án megtartott ülésén a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a terhelt letartóztatását. Az ügyben a Ceglédi Rendőrkapitányság rablás bűntette miatt indított eljárást.

2022. május 18.

Otthont biztosított a gyanúsítottnak a sértett, aki az életével fizetett a szívességért. Egy veszekedést követően a terhelt a betonnal burkolt vizesárokba lökte a férfit. Halált okozó testi sértés bűntette miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság indított eljárást az ügyben, a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája 2022. május 18-án megtartott ülésén letartóztatta a férfit.

2022. május 16.

Egy furgonnyi illegális határátlépővel indult a déli határtól Ausztria felé a terhelt. Útközben a járművet a magyar hatóság munkatársai állították meg, akik azonnal intézkedtek az ukrán sofőrrel és utasaival szemben.

2022. május 16.

Rövid időre, de többször is egyedül maradt a 3 éves sértett az üres lakásban. Szülei és keresztszülei a munkába járás miatt nem tudták tökéletesen megoldani a gyermek felügyeletét, akit egy ilyen alkalommal végzetes baleset ért. Három terhelt ellen kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat az ügyészség. 2022.

2022. május 13.

Enyhébb kényszerintézkedést rendelt el a fellebbviteli bíróság a vesztegetés elfogadásával gyanúsított doktornővel szemben. Az ügyben önálló intézkedésre jogosult személy által üzletszerűen elkövetett vesztegetés elfogadásának bűntette miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz.