15B. 64/2014

Tárgyalás időpontja: 
2015. március 17., kedd 09.00
Ügy tárgya: 
nevelése alatt álló, 12. életévét be nem töltött sértett sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette
Ügyszám: 
15B. 64/2014
Tárgyalás helyszíne: 
Thököly út 97-101.
Tárgyaló: 
IV/417.
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

A Pest Megyei Főügyészség vádirata szerint a vádlott 2011. január 21.től egyedül, külön háztartásban élt volt élettársától. Külön költözésük előtt a vádlott és F. Mónika együtt éltek közös, 2007. májusában született gyermekükkel. 2011. januárjában a nő ideiglenesen a nagybátyjához költözött a kisfiúval, de mivel közösen gyakorolták a szülői felügyeletet, a vádlott 2011. április 8-án láthatásra elvitte magával a fiát.

Másnap telefonon közölte a volt élettársával, hogy nem viszi hozz vissza a gyermeket, a továbbiakban ő fogja nevelni.

Ezt követően megállapodtak abban, hogy a kisfiú a vádlottnál kerüljön elhelyezésre, mivel a nő lakhatása nem volt megoldott.

2012. márciusában a vádlott a kiskorúval együtt a szüleihez költözött, ahol a ház padlásterén kaptak helyet közös szobában.

A vádlott egy ágyban aludt a kiskorú sértettel, akivel 2011. április és 2013. augusztusa közötti időben, több alkalommal közösen szexuális tartalmú tévéműsorokat nézett, amelynek során a vádlott a kiskorú sértettel ugyanolyan szexuális cselekményt végzett, mint amilyet a filmben látott.

Ezen alkalmakkor, amennyiben a sértett nem a vádlott igényeinek megfelelően cselekedett, a férfi a fejére ütött a kezével, amely ütéseket fájlalt a kiskorú sértett.

Bár a vádlott megtiltotta neki, hogy bárkinek is beszéljen a történtekről, a kisfiú a fentieket mégis elmondta az édesanyjának, aki feljelentést tett a rendőrségen.

 

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen