12.B.67/2015

Tárgyalás időpontja: 
2016. április 1., péntek 08.30
Ügy tárgya: 
tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette
Ügyszám: 
12.B.67/2015
Tárgyalás helyszíne: 
1146 Budapest Thököly út 97-101.
Tárgyaló: 
IV./401. tárgyaló
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

 

ÍTÉLETHIRDETÉS VÁRHATÓ

Vádirati tényállás:

A vádlott 2004 februárjában ismerkedett meg G.Á.-val, akit még ebben az évben feleségül vett. A vádlott ettől kezdve együtt élt felesége korábbi házasságából, 1999-ben született sértettel, akiről ezután nevelt gyermekeként gondoskodott. Házasságukból két közös gyermek is született. Az ötfős család lakhatási gondok miatt többször költözött különböző településekre.

A vádlottnak, aki rendszeresen fogyasztott alkoholt fokozatosan megromlott a kapcsolata a feleségével, őt több esetben bántalmazta a gyerekek előtt, illetve a lakásban és az utcán megfenyegette.

A vádlott először 2008-ban, 3-4 alkalommal, több esetben ittas állapotban, az esti órákban, amikor a többiek már aludtak sértett mellé feküdt, majd benyúlt a pizsamájába, utána lehúzta a nadrágját és a nemi szervét, a melleit, továbbá a fenekét simogatta. A sértett ilyenkor mindig megpróbált védekezni, rugdosta, egyszer meg is harapta a vádlottat.

A sértett nem mert szólni édesanyjának, mivel vádlott közölte vele, hogy ha szól neki, úgysem hinnének neki, emiatt intézetbe kerülne, elszakítanák családjától. Vádlott a nappali órákban, miközben felesége dolgozott, a két kisebbik gyerek óvodában volt, a sértett szobájába ment. Egyik kezével a sértett kezét a feje felett leszorította, másik kezével lehúzta a sértett nadrágját. Ezután szétfeszítette a sértett lábait, majd merev nemi szervét a sértett nemi szervéhez dörzsölte, amit addig folytatott, amíg kb. 10 perc után, sértett combjaira és pizsamájára élvezett.

Ezt követően, amikor ő és a sértett egyedül maradt otthon, mindig átment a szobájába és nem ismert számú alkalommal, az előbbivel azonos módon közeledett szexuálisan a sértetthez.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Egyéb információ: 

Gyimesi Kinga

sajtótitkár

+3630/696-5124

Budapest Környéki Törvényszék

E-mail: gyimesik@budapestkornyekit.birosag.hu

Honlap: www.birosag.hu