24.B.78/2015

Tárgyalás időpontja: 
2016. április 6., szerda 09.00
Ügy tárgya: 
A nevelése, felügyelete, gondozása alatt álló, részben tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette
Ügyszám: 
24.B.78/2015
Tárgyalás helyszíne: 
1146 Budapest Thököly út 97-101.
Tárgyaló: 
V/521
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

ÍTÉLET VÁRHATÓ

Vádirati tényállás:

Vádlott 2001. és 2014. júliusa közötti időben a nemi vágyának felkeltése, illetve kielégítése végett kényszerítette folytatólagosan, erőszakkal közösülésre lányát.

2001-ben, a sértett 9 éves korában, a vádlott reggel áthívta a sértettet az aszódi házuk közelében lévő konditerembe, ahol csak ketten voltak. A vádlott kérte a sértettet, hogy üljön le a fekpadra, de nem mondta, hogy miért. A sértettnek végig csukott szemmel kellett fognia a vádlott nemi szervét, aki a sértett kezébe élvezett el, emiatt a sértett azt hitte, hogy az apja bepisilt. A sértett ezután a csaphoz rohant lemosni a kezét, ahová az apja követte és fenyegető hangon közölte vele, hogy „ez a mi titkunk, nem mondhatod el senkinek!” majd elengedte az iskolába.

Sértettnek 2003 nyarán, 11 éves korába, miután a vádlott ittasan hazajött a kocsmából, be kellett mennie a gyerekszobába. Ezután a vádlott mellé, az apja kinyújtott kezére kellett feküdnie hanyatt.

Ettől kezdve 2014. júliusáig a vádlott már naponta vagy kétnaponta közösült a sértettel.

A sértett egyszer sem mert ellent mondani az apjának. A vádlott megfenyegette, hogy kiviszi az erdőbe és felakasztja, ha nem hagyja, hogy közösüljön vele, vagy ha nem elégíti ki tovább, illetve ha elmondja valakinek, hogy mit csinál vele.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Egyéb információ: 

INFORMÁCIÓ:

Gyimesi Kinga

sajtótitkár

Budapest Környéki Törvényszék

30/696-5124

E-mail: gyimesik@budapestkornyekit.birosag.hu

Honlap: www.birosag.hu