7.B.35/2016

Tárgyalás időpontja: 
2017. március 14., kedd 08.30
Ügy tárgya: 
Szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények
Ügyszám: 
7.B.35/2016
Tárgyalás helyszíne: 
Budapest Környéki Törvényszék, 1146 Budapest, Thököly út 97-101.
Tárgyaló: 
V. emelet 521-es tárgyaló
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

                                 ÍTÉLET VÁRHATÓ!

 

Vádirati tényállás: A vádlott 2006-ban, Csömörön a játszótéren, miközben saját unokahúgát vitte oda játszani, ismerkedett meg az 1998-as születésű kk. sértettel, aki akkor az édesanyjával tartózkodott ott. Később többször is találkoztak a játszótéren, melyek során a vádlott érzelmileg közel került a sértetthez.

A vádlott 2008-tól kihasználva a találkozás lehetőségét szexuálisan közeledett a sértetthez. Az együttlétek alkalmával a sértett ajándékokat kapott. A vádlott 2011 és 2013 között általában havonta közösült az akkor már 12. életévét betöltött sértettel. A vádlott az aktusokat követően minden alkalommal fényképeket is készített és arra kérte a sértettet, hogy kapcsolatukról senkinek ne beszéljen.

A vádlott a munkahelyén ismerkedett meg egy kolléganője 2004-es születésű lányával, a kk. sértettel. Az asszony többször a vádlott felügyeletére bízta a kislányt, melynek során 2010-től kezdődően, az akkor még csak 6 éves sértett többször járt a vádlott lakásán. A vádlott, az ott tartózkodások alatt fokozatosan szexuálisan is közeledni kezdett a sértetthez. Általa erotikusnak tartott pózokba állította be és fényképezte. 2014 augusztusától kezdve, több alkalommal a szexuális vágy felkeltésére alkalmas játékokat játszott. A vádlott a lakásán megtartott házkutatás során lefoglalt számítástechnikai eszközökön, a nemiséget célzottan, a nemi vágy felkeltésére irányuló fényképfelvételeket tárolt, amelyek a sértetteken kívül további 18. életévüket be nem töltött személyekről készültek.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Egyéb információ: 

Gyimesi Kinga

sajtótitkár

Budapest Környéki Törvényszék

70/371-1410

E-mail: gyimesik@budapestkornyekit.birosag.hu

Honlap: www.birosag.hu