15.B.73/2015.

Tárgyalás időpontja: 
2018. január 5., péntek 08.30
Ügy tárgya: 
tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére folytatólagosan, szexuális cselekmény végzésével vagy végeztetésével elkövetett szexuális erőszak bűntette
Ügyszám: 
15.B.73/2015.
Tárgyalás helyszíne: 
Budapest Környéki Törvényszék
Tárgyaló: 
21.
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

ÍTÉLET VÁRHATÓ!

 

Vádirati tényállás:

Vádlott és későbbi élettársa, valamint annak 2003-ban született lánya 2010 márciusában költöztek össze. A vádlott ezt követően nevelt gyermekeként gondoskodott a sértettről. Az élettársi kapcsolatból később közös gyermek is született.

A család tagjai a lakóház 2013-ban történt bővítéséig valamennyien egy ágyban aludtak. 2013 januárja és 2014 októbere közötti időben a vádlott, élettársa távollétében, a lakásukon, szexuális vágyainak felkeltése és kielégítése végett közeledett a sértetthez.

A mobiltelefonján szexuális tartalmú videókat próbált a sértettnek mutatni, aki úgy védekezett, hogy ilyenkor becsukta a szemét. A sértettet arra biztatta, hogy esténként figyelje a vádlottat és a sértett édesanyját szexuális együttlétük alatt.

Többször előfordult, hogy a vádlott arra kérte a sértettet, vegye szájába a nemi szervét.

2014. október 21-én a sértett édesanyja az interneten értesült a vádlott és egy számára ismeretlen nő levelezéséből, hogy a vádlott esetleg szexuálisan zaklatja a lányát, aki kérdésére beszámolt a vádlott cselekedeteiről. Ezt követően a vádlott ellen feljelentést tettek. Amikor a vádlott erről értesült, lakásukat elhagyva ismeretlen helyre távozott, majd néhány nappal később egy tanyán öngyilkosságot kísérelt meg.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen