15.B.88/2018

Tárgyalás időpontja: 
2019. április 11., csütörtök 08.30
Ügy tárgya: 
Folytatólagosan, tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények
Ügyszám: 
15.B.88/2018
Tárgyalás helyszíne: 
Budapest Környéki Törvényszék, 1146 Budapest, Thököly út 97-101.
Tárgyaló: 
Fszt. 21-es tárgyaló
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

                             ELŐKÉSZÍTŐ ÜLÉS!

 

 

Vádirati tényállás: 

Sz. S. vádlott 2017 évben egyedül lakott a tápiósági ingatlanában.

A vádlott melletti házba 2015 novemberében költözött be egy házaspár három gyermekével, köztük a 2007-ben született kislánnyal. A család és a vádlott kapcsolata 2017 év nyarán vált bizalmasabbá. Ezen időszakot követően több esetben előfordult, hogy megkérték a vádlottat arra, hogy míg nem tartózkodnak az otthonukban felügyeljen az otthon maradt gyermekeikre.

Ugyanebben az időszakban a vádlott ingatlanával szemben, az utca átellenes oldalában lakott a vádlott volt veje családtagjaival, köztük a 2008-ban és 2010-ben született kislányokkal. A gyerekek felügyeletét több alkalommal rábízták a vádlottra abban az időben, míg munkavégzésük miatt nem tartózkodtak ingatlanukban.  

Szintén az utcában lakott egy másik család 2008-ban és 2006-ban született lánygyermekekkel, akik többször megfordultak a vádlott ingatlanában.

Ezen látogatások során a vádlott több alkalommal kezével belenyúlt a 4 sértett bugyijába. Egy esetben, 2017 nyarán a szülők által a vádlott felügyeletére bízott 3 sértett a vádlottnál éjszakáztak, mely során vádlott a gyermekek mellé befeküdt az ágyba. A vádlott magatartása miatt panaszt a szüleik felé a sértettek egyetlen alkalommal sem tettek. 

A sértettekhez csatlakozott 2017 júliusában a nyári szünetének egy részét az ismerőseiknél töltő, 2008-as születésű sértett is. Az utcán görkorcsolyáztak, mikor a görkorcsolya meghibásodott és a megjavíttatása miatt bementek a vádlotthoz, aki a javítást követően az egyik sértett bugyijába nyúlt.

Ekkor a sértett kérdőre vonta a vádlottat, mire az felhagyott cselekményével a sértett pedig elhagyta az ingatlant.

A vádlott magatartásáról beszámolt édesanyjának, aki ezt követően 2017. július 24. napján feljelentést tett a vádlott ellen a Nagykátai Rendőrkapitányságon.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen